ÜRÜNLER
Tarih 2019-09-09

Alarm sistemleri konusunda oldukça deneyimli ve ileri teknoloji kullanan firmamız siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yıllardır bu sektörde bulunmaktadır. Aklınıza gelebilecek her türlü alarm sistemini en iyi şekilde sizlere kurmaktayız. Hırsızlık konusunda oldukça gelişmiş olan alarm sistemlerimiz aynı zamanda da acil sağlık ihbarı, su baskını veya gaz kaçağı gibi durumlarda alarm sirenini tetikler ve çalmasını sağlar bu sayede alarm sistemi izleme merkezlerimiz bunu tespit eder. Bu gibi durumları alarm sistemleri tespit ettikten sonra bizim alarm izleme merkezlerimize sinyal yollar ve ardından bizler de bölgeye en yakın olan polis veya jandarma kuruluşlarına hızlıca haber vermekteyiz. Bu saye olay yerine en hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlamaktayız.

Özellikle hırsız alarmı konusunda oldukça başarılı olan alarm sistemlerimiz aşılamaz olarak geliştirilmiştir. Aynı zamanda da sus baskını alarmı ve birçok alarm çeşidi de bulunmaktadır. Su baskını alarmında evinizde meydana gelebilecek bir su baskını karşısında da sizler için alarm oluşturmaktayız. Su baskını tespit edildiği takdirde alarm sistemleri bunu bize bildirir ve sizi ortalama 10 saniyeden kısa bir süre gibi bir zamanda arayarak durum hakkında detaylı bilgiyi vermektedir. Bu sayede sizin de eviniz sizler için kurduğumuz su baskını alarmı sayesinde su baskını sorunundan sonsuza kadar kurtulmuş bir vaziyette olur.

Alarm Sistemleri Çeşitlerimiz

Özellikle son dönemlerde yangın yüzünden oluşan kayıplar ve sorunlar aldı başını gitmektedir. Yangın alarmı sadece maddi anlamda değil sizi sağlığınızı da kurtarabilir. Bu sebepten ötürü oldukça önemli olan yangın alarmını sizlere önermekteyiz. Sizler için kurduğumuz alarm sistemleri arasında en çok tercih edilenler arasında yer alan yangın alarmımız oldukça verimli çalışmayı başaran alarm sistemlerimiz arasında yer almayı başarmaktadır. Yangın alarmı sayesinde evinizde oluşan duman ısı dengesini kontrol eden bir dedektör olmaktadır. Bu dedektör evinizde meydana gelen ani ısı değişikliklerini titiz bir şekilde fark eder ve sizlere en hızlı şekilde yardım edebileceğimiz 7/24 çalışan alarm haber alma merkezlerimize iletir. Bu durumda da bizler de en yakın itfaiyeyi sizlere yönlendirmekteyiz.

Oldukça fazla ihmal edilen bu yangın alarmı günümüzde çok fazla kayıplara sebep olduğundan dolayı sizlere şiddetle önerdiğimiz bir alarm sistemi olmaktadır. Sizler için hizmetinize sunduğumuz alarm sistemleri arasında en çok ihtiyaç duyulan alarmlardan biri olan gaz kaçağı alarmı da oldukça büyük öneme sahip olmaktadır. Evinize yerleştirdiğimiz gaz dedektörleri evinizde meydana gelecek karbon monoksit, LPG ve doğalgaz kaçaklarına karşı en iyi şekilde önlem almanızı sağlamaktadır. Sizler için kurduğumuz gaz kaçağı alarmı sistemi bu dedektör sayesinde bir gaz kaçağı oluştuğu anda bunu tespit eder ve firmamızın alarm haber alma merkezine yollamaktadır. Bu da sizlerin bu durumda yaşadığı sorunlara en hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlayacaktır. Firmamız en geç 10 saniye içerisinde sizlere ulaşır ve en hızlı bir biçim müdahale edilmesini sağlar.

Acil Durumlarda Sağlık Alarmımız

Panik butonu olarak adlandırılan bu acil durum alarmında anında yardım almanız mümkün olmaktadır. Panik butonuna ulaşamadığınız durumda da istediğiniz yerde bulundurarak kullanma şansına sahip olursunuz. Oldukça sık tercih edilen ve ihtiyaçlardan biri olan acil sağlık alarmı, alarm sistemleri seçeneklerimiz arasında en çok öneme sahip olanlar arasında olmaktadır. Dilerseniz yanınızda taşıyabilir veya bir yere sabitleyeceğiniz bu acil yardım butonu sayesinde ilk yardım oldukça hızlı olacaktır. Butona bastığınızda firmamız en geç 10 saniye içerisinde müdahale eder ve yardım gelmesini sağlar.

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır