ÜRÜNLER
Tarih 2019-09-26

Güvenlik kameraları sizleri iş yerlerinde veya evlerinde maddi veya manevi bir şekilde kayıp yaşamamanız için kullanmanız gereken önlem niteliğindeki cihazlardır. Firmamız sizler için en kaliteli kamera sistemlerini, alarm sistemlerini ve aklınıza gelecek güvenlik için yapılan sistemleri hazırlamaktadır. Siz değerli müşterilerimizin istek ve ihtiyaç taleplerini en iyi şekilde karşılamak adına oldukça uygun fiyatlı olan güvenlik seti cihazlarımızı sunmaktayız. Güvenlik setimizin içerisinde alarm sistemlerinden tutun yangın detektörüne kadar her şey bulunmaktadır. Bu güvenlik setini aldığınız takdirde kullanım alanında oldukça rahat nefes alacağınızdan asla şüpheniz olmasın. Her açıdan evinizde veya iş yerinizde rahat bir nefes almanızı sağlayan bu setimiz kayı yaşamanızın önüne geçmektedir.

İşyeriniz İçin En Güvenilir Sistem

Sizler için iş yerinizde yaşanabilecek her türlü hırsızlık girişimlerinde hırsızları adeta püskürtecek bir alarm sistemini sizlere sunmaktayız. İş yerinizi bırakın soymayı hırsızlar girmeye dahi cesaret edemeyecekler. İlk olarak yüksek desibelde ses üreten sirenler sayesinde alarm tespit ettiğinde çevreye yüksek ses verir ve çevreyi uyarır. Bu şekilde hırsızlığın savuşturulmasını ve ardından bu güvenlik seti sayesinde en yakın polis veya jandarmanın olay yerine gelmesini de sağlamaktadır. Günümüzde giderek artmakta olan hırsızlık benzeri gibi suçlar ülke genelinde çok daha fazla görülmeye başlamıştır. Bu nedenle alarm sistemleri gibi hırsızlık önleme amacı olan elektronik sistemler artık ihtiyaç haline gelmiş olmaktadır. Bu ihtiyacınıza imdadınıza yetişmekteyiz.

Geliştirdiğimiz alarm sistemlerinizde iş yeriniz oldukça güvenli olacaktır. Alarm izleme merkezindeki tecrübeli çalışanlarımız alarmın çalması durumunda en geç 10 saniye içerisinde en yakın kolluk kuvvetlerine haber vermektedir. Alarm sistemimiz ayrıca ışıklı ve siren içerdiği için hırsızlar tarafından girmeye dahi cesaret edilemeyecek bir alarm olduğu için caydırıcı özelliği de bulunmaktadır. Sizler de güvenlik seti alarak hırsızlık olaylarının önüne tamamen geçmiş olursunuz. Güvenlik kameranızdan iş yerinizi canlı bir şekilde izleme ya da iş yerinizi kayıtlardan izleme şansını da sizlere sağlayan kameralarınız ile güvenliğiniz en üst düzeyde olacaktır.

Çok Çeşitli Alarm Sistemlerimiz

Alarm sistemini aldığınızda entegre olarak acil sağlık alarmı sayesinde evinize veya iş yerinize acil bir ambulans gerektiğinde ilgili olan bütün birimlerin uyarılması ve hızlı bir şekilde ambulans sevk edilmesini sağlamaktadır. Oldukça kullanışlı olan ve entegre olarak alarm sistemi ile gelen su baskını alarmı da oldukça kullanışlı olmaktadır. Su baskınları oldukça can sıkıcı bir durum olup bizim güvenlik seti paketimizin içerisinde gelmektedir. Su baskını detektörü ile iş yerinizde veya evinizde gelebilecek her türlü su baskını durumunda alarm oluşturulur ve tespit edildiği anda alarm merkezimize iletilir. Alarm merkezimizde ilgili olan kolluk birimlerine aktararak hızlı bir şekilde yardımı sizin evinize veya iş yerinize sağlamaktadır.

Evinizin veya iş yerinizin güvenliğini arttıracak olan yangın ve gaz alarmı sizin için hayat kurtarıcı olacaktır. Alarm sisteminizde entegre olarak eklenebilme şansına sahip olan duman, ısı ve gaz algılama dedektörleri sayesinde sizler de yangın veya gaz zehirlenmesi gibi durumlara önlem alarak böyle riskleri ortadan kaldırırsınız. Duman ve gaz algılama dedektörleri bir şey tespit ettiği anda yüksek sesli bir uyarıyı sağlamaktadır. Firmamızın güvenlik seti içerisinde olan yangın ve gaz alarmı sayesinde tespit edilen olası bir durumda alarm merkezlerimize sinyal yollanır. Alarm merkezimiz bu tür durumlarda ilgili olan birimlerin en hızlı şekilde sizin evinize veya iş yerinize gelmesini sağlar. Sizler de güvenlik setimizden yararlanarak güvenliğinizi katlayabilirsiniz.

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır