ÜRÜNLER
Tarih 2019-09-14

Güvenlik kamerası oldukça önemli bir ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. Bunun için insanlarımız git gide bilinçlenmiş, evine veya iş yerine oldukça sık kullanmaya başlamıştır. Bu kadar sık kullanımının yanı sıra kamera firmalarına duyulan ihtiyaç ve istekler artmaktadır. Sizler de güvenlik kamerası konusunda işinde iyi olan bir firmadan hizmet almak istiyorsanız bu durumda imdadınıza yetişmektedir. Değerli müşterilerimizin kamera konusundaki bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterli donanıma ve teknolojiye sahip olan şirketimiz yıllardır sizin hizmetinizde olmaktadır. Firmamız kurulduğu günden itibaren her işinde müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamak amacı ile işini yapmış olup ve hala da yapmaya devam eden bir firma olmaktadır.

Tesis içi izleme, işyeri güvenlik kamera izleme sistemi, ev kamera sistemleri (hem iç hem dış isteğe göre), fabrika güvenlik sistemleri, şehir izleme sistemleri gibi birçok güvenlik kamerası ihtiyacınızı karşılamaktayız. Kameralarımız her açıdan ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir biçimde olmaktadır. Son teknoloji güvenlik kamerası donanımlarına sahip olan firmamız siz değerli müşterilerimizin istek ve ihtiyaç taleplerini en iyi şekilde karşılamak için her yere uygun olan kamera yani kısacası hizmet ve ürün yelpazemiz geniş olmaktadır. Bizi kurumsal hattımızdan aradığınız takdirde sizlere müşteri temsilcimiz en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Sizin ihtiyacınıza göre güvenlik kamerası çeşidi ve diğer fiyat bilgisi gibi bilgilerin hepsini sorunsuz bir şekilde alabileceksiniz.

Her İhtiyaca Uygun Güvenlik Kamerası Sistemi

Sizler de bebeğiniz için bir bakıcı temin ettiyseniz ve bakıcılara güvenmiyorsanız veya ev ile ilgili bütün problemlerinizde canlı bir şekilde izleme gereksinimi duyuyorsanız bu konuda sizin yanınızdayız. Kısacası firmamız güvenlik kamerası konusunda sizlere evinizden tutun iş yerinize kadar kamera ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Ev güvenliğiniz için firmamız tarafından kurulmuş olan güvenlik kamerası sisteminde sizler de çocuğunuz veya evcil hayvanlarınız olur, hepsi gözünüzün önünde olup içinizin rahat etmesini sağlamaktadır. İş yerinizde veya fabrika tesislerinizde de aynı durum söz konusu olup canlı bir şekilde izleme şansınız olur. Böylelikle anlık olarak ne olup bitiyor görürsünüz ve sizin de içiniz rahatlar.

Siz değerli müşterilerimiz için kurmuş olduğumuz hangi amaca yönelik olursa olsun kamera sistemlerinde dilerseniz canlı izleyebilirsiniz. Dilerseniz de kayıttan da video izleme şansınız bulunmaktadır. Bilgisayarınızdan veya cep telefonunuzdan istediğiniz an izleyebilirsiniz. Cihazlarınızdan izleyebildiğiniz gibi geçmiş kayıtlarınız belirli bir süre için bulut gibi bazı veri depolama yerlerinde silinmeden durur. Bu sayede sizler için kurduğumuz güvenlik kamerası sisteminde geçmiş kayıtlara da bakmanız mümkün olmaktadır. Kameralarımız istediğinize göre daimî bir şekilde kayıt alabilme özelliğine sahiptir ve bunun yanında sadece bir hareket algıladığınızda kayıt başlatılacak bir şekilde programlana bilme gibi özelliklere sahip olmaktadır. Kısacası güvenlik kamerasından ne bekliyorsanız firmamız bütün beklentilerinizi karşılamaktadır.     

Güvenlik Kameralarımızın Kullanışlı Özellikleri

İlk olarak kameralarımız gece görüşü özelliğine sahip olmaktadır. Gece görüşü sayesinde evinizde veya iş yerinizde kamera kayıtları ya da canlı bir şekilde kamerayı izlediğinizde ortamda yeterli ışık olmasa dahi rahatlıkla görüntü almanıza olanak vermektedir. Sizler için kurduğumuz güvenlik kamerası sisteminde kayıtlarınızdan kaybolmasını istemediğiniz görüntüler olabilir. Bu durumda sizler için kayıtlarınızı en iyi şekilde saklamanıza olanak sağlayan kayıt kilitleme özelliğini sunmaktayız. Bu özellik sayesinde sakladığınız kayıtları çok daha uzun süre ile sistemde saklama şansına sahip olursunuz. Kameralarımızın kalitesi oldukça yüksek olup HD kalitede video görüntüsü almanızı sağlar. Geniş açılı lenslerimiz ile sizler de görüntülerde hiçbir detayı kaçırmadan izleme şansına sahipsiniz.                    

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır